Slide background
Lingeri for krop og sjæl
Slide background
Slide background

Om Damernes Magasin

Damernes lingeri er en veletableret butik, som gennem 80 år har solgt lingeri til damer i alle aldre. Vi har et stort og bredt sortiment, af bl.a. kåber, nattøj, badetøj, strømper, undertøj i uld og bomuld. Samt lingeri hvor vi også har et stort udvalg af bh'er uden bøjle. Butikken sælger mange forskellige mærker bl.a. Marie Jo, Prima Donna, Triumph, Femilet, Chantelle, Wolford , Falke og mange flere.

Vi ligger stor vægt på, at vores kunder får en god og tryg oplevelse, derfor ser vi vores service og vejledning som det vigtigste i butikken. Vi er to ansatte i butikken, som altid står klar med et smil på læben, til at gøre en forskel for jer.

Vi ved at det er 70% af alle kvinder som går i den forkerte størrelse bh!!!! Derfor tilbyder vi en personlig lingeri fitting. Vi vil vise de kvinder, som bruger den forkerte størrelse, at det er en befrielse, at prøve en bh, som passer i størrelse, facon og stil, til netop hende. Den rigtige bh, kan gøre en forskel på hvordan man oplever sig selv, sin krop, sin holdning samt hvordan ens tøj sidder.

Vi er med i kæden wunderwear, hvilket gør, at vi har en bytteservice med de andre wunderwear butikker rundt om landet.

Om Os01
Om Os02
Om Os03
Om Os05
Om Os06
Om Os07
Vores mærker
Dim
DKNY
Abecita
Anita
Calida
Calvin Klein
Chantelle
Falke
Femilet
Hilfinger
J Danmark
Maidenform
Marie Jo Aventure
Marie Jo
Mey
Missya
Nanso
Phil
Prima Donna
Seafolly
Sunflair
schiesser
Taubert
Triumph
Wiki
Wolford
Primadonna Swim